Webinari El fons Next Generation EU i el compliance públic. Gestió i control dels fons - Diputació de Barcelona i Oficina Antifrau de Catalunya

El dijous 17 de març de 2022  la Diputació de Barcelona i l'Oficina Antifrau de Catalunya van coorganitzar el webinari "El fons Next Generation EU i el compliance públic. Gestió i control dels fons". 

Per sortir de la crisi derivada de la COVID-19, Europa ha posat a disposició dels Estats membres els anomenats fons Next Generation EU, adreçats a transformar, recuperar i modernitzar l’economia.

En aquest webinari, adreçat als responsables i gestors dels ens públics així com a professionals del compliance, es va debatre sobre la gestió i el control dels fons Next Generation EU, intentant donar resposta a qüestions com: què cal fer per implantar plans de mesures antifrau? En quines responsabilitats es pot incórrer en la gestió dels fons? Quina relació tenen aquests plans amb els programes de compliance?

De la mà d’acadèmics i gestors públics, es van donar a conèixer les experiències més reeixides i els reptes a què les organitzacions han de fer front amb l’objectiu de dur a terme una gestió íntegra i eficaç dels fons, tant europeus com propis.

Per part de la Diputació de Barcelona, el Sr. Xavier Forcadell Esteller, coordinador de l'Àrea d'Innovació, Governs locals i Cohesió Territorial, va realitzar la ponència "Sistema institucional d'integritat i Pla de Mesures Antifrau de la Diputació de Barcelona".

Trobareu tota la informació respecte la jornada en el següent enllaç:

https://www.antifrau.cat/ca/fons-next-generation-eu-compliance-public-gestio-han-estat-temes-centrals-jornada-han-organitzat-avui-antifrau-diputacio-barcelona

Informació relacionada:

Si voleu rebre les novetats setmanals en matèria de transparència, accés a la informació pública, dades obertes i bon govern només heu de donar-vos d'alta a la comunitat: https://governobert.diba.cat/node/411