Vídeo de la 10a sessió de #Cafèambdades (impulsada per la Direcció General de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració)

Si us vau perdre la 10a sessió de #Cafèambdades 'Entendre la seguretat i les emergències amb dades obertes' organitzada per la Direcció General de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració −en què es parlava sobre les emergències i la seguretat amb dades obertes i múltiples visualitzacions−, ara és el moment de recuperar-la.

En aquesta sessió se’ns mostra com funcionen les dades en una activitat diversa i complexa, de servei immediat a la ciutadania.

El Sr. Oriol Amorós, secretari general del Departament d'Interior, obre la sessió i tot seguit la Sra. Mercè Crosas, secretària de Govern Obert, fa un breu balanç de la situació de les dades obertes, tot explicant les novetats.

A continuació us deixem els punts del programa que s’hi van tractar:

  • “Origen de les emergències a Catalunya”, a càrrec del Sr. Jordi Gonzàlez Freginé, Director de l'Àrea de Tecnologia i Innovació del Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya.

  • “Els Bombers en dades”, a càrrec de la Sra. Inés Sánchez Bosch, Cap de l'Àrea d'Auditoria de Serveis de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments.

  • “Acostant la seguretat a la ciutadania”, a càrrec de la Sra. Leticia Rodríguez Riera, Responsable de Dades Obertes del Mossos d'Esquadra Comissaria General de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació, Direcció General de la Policia.

La sessió va finalitzar amb un torn de preguntes que de ben segur resoldran molts dels dubtes que teníeu!

Us convidem a visualitzar-la!

Informació relacionada: