Presentació del Centre d’anàlisi de serveis municipals per a la cohesió territorial: On són les dades del món local que necessito?

divendres
24
10:30h
Març 2023

El Centre d’anàlisi de serveis municipals per a la cohesió territorial té per objectiu consolidar-se com a sistema central d’informació actualitzat i confiable de la prestació de serveis i funcions públiques de tots els ajuntaments de la demarcació per a facilitar la presa de decisions corporativa i de cada govern local. La recopilació i consolidació d'aquestes dades son d'alt valor tant pel món local com per la resta d'administracions que desenvolupen polítiques amb impacte en el territori. 

El Centre d'anàlisi de serveis municipals per a la cohesió territorial és un dels projectes transformadors impulsats per l'àrea d'Innovació, governs locals i cohesió territorial. 

Durant l'acte es presentarà el sistema d'informació vinculat al Centre d'anàlisi de serveis municipals per a la cohesió territorial i s'analitzarà la complexitat vinculada a la gestió de dades de qualitat i confiables oer del món local per a la presa de decisions. 

Programa

10.30. Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Marc Verdaguer. Diputat de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial

10.40. El Centre d'anàlisi de serveis territorial,  càrrec del Sr. Xavier Forcadell. Coordinador de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial

10.55. La importància de disposar de dades confiables per a la presa de decisions, coordinació a càrrec de Nico Pérez, Gerent de Serveis d'Assistència a l’Organització Municipal i amb la participació del Sr. Jorge Martínez de Morentin, Cap de l'Oficina Tècnica d'Internet i  la Sra . Magda Lorente, cap de la Secció d'Assistència en Sistemes d'Informació Local. 

Acte organitzat per la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local. Podeu assistir de forma virtual o de forma presencial.

Us podeu inscriure en el següent formulari

1
Temes:
Dades obertes