Barcelona

dimarts
22
09:30h
Novembre 2022

Jornada sobre el Pla normatiu dels ens locals-EAPC

La finalitat d'aquesta jornada és analitzar el procés per l'elaboració de normes municipals, la redacció d'un pla normatiu, i el procés per avaluar les ordenances i reglaments locals, des d'un punt de vista jurídic, de gestió i de transparència i participació ciutadana.

Objectius

dimarts
25
09:30h
Octubre 2022

Jornada DialÈtic: nou espai de suport a la reflexió ètica - Oficina Antifrau de Catalunya

Amb motiu de la posada en marxa de DialÈtic, el nou servei de l'Oficina Antifrau de Catalunya que dona suport a la reflexió ètica i que s'adreça als servidors i servidores públics, l'Oficina Antifrau i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitzen una jornada durant la qual es donarà a conèixer aquest nou espai i es debatrà, de la mà del filòsof Txetxu Ausín i dels participants en la prova pilot de DialÈtic, sobre ètica professional pública.

dijous
27
17:00h
Octubre 2022

6a edició Premis Alfons Ortuño - Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC)

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) realizarà  l’acte de lliurament de la 6a edició dels Premis Alfons Ortuño per reconèixer les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública a les administracions públiques catalanes.

dimecres
28
18:00h
Setembre 2022

Dia internacional del dret d'accés a la informació

Aquest mes de setembre coincidint amb el dia 28 com el Dia internacional de l’accés universal a la informació i la celebració del sisè aniversari de la creació d’Iniciativa Barcelona Open Data, des d'aquesta mateixa entitat llancen la Iniciativa x Dret a Saber, que consisteix en una sèrie d’activitats per a promocionar el dret a l’accés a la informació pública i disposar de dades obertes amb una perspectiva social i feminista impulsada per Iniciativa Barcelona Open Data.

dilluns
21
09:00h
Novembre 2022

1a Trobada Nacional de Dades Obertes

El Govern d'Aragó, la Diputació de Castelló i la Diputació de Barcelona organitzen aquesta trobada que tindrà lloc el proper 21 de novembre a les 9h a l'Espai Francesca Bonnemaison.

divendres
27
10:00h
mai 2022

Jornada Governança i participació en l'era digital_Servei d'Agenda 2030 i Participació de la Diputació de Barcelona

Des del Servei d'Agenda 2030 i Participació de la Diputació de Barcelona volem convidar-vos, el proper 27 de maig, a la Jornada "Governança i participació en l'era digital", al Pati Manning (Barcelona).

dimecres
18
15:15h
mai 2022

Seminari de recerca sobre participació ciutadana (DEMOC 2019 - Generalitat de Catalunya)_#OpenGovWeek

El dimecres 18 de maig, i en el marc de #OpenGovWeel, la Secretaria de Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, realitzarà el seminari de recerca sobre participació ciutadana (DEMOC 2019) que té com a objectiu posar en comú els resultats de les recerques que van ser finançades en el marc de les subvencions DEMOC l'any 2019, i que arriben ara a la seva fi.

dilluns
16
09:00h
mai 2022

Presentació de la Setmana del Govern Obert 2022 - Secretaria de Govern Obert de la Generalitat de Catalunya_#OpenGovWeek

El 16 de maig de 2022 de 9h a 10.30h la Secretaria de Govern Obert de la Generalitat de Catalunya presentarà la Setmana del Govern Obert 2022.

Aquest acte serà presencial (amb inscripció) però tàmbé es podrà seguir en directe al canal de Youtube de Govern Obert de la Generalitat.

dijous
16
09:30h
Juny 2022

Curs Compliance a l'administració local - Federació de Municipis de Catalunya

Curs presencial sobre la Compliance a l'administració local que organitza la Federació de Municipis de Catalunya els dies 7, 9, 14 i 16 de juny de 2022. 

Aquest curs el realitzarà Isidor Torres Mayans -llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Ramon Llull, en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Direcció Pública per ESADE. Avaluador certificat EFQM. Consultor especialitzat en sistemes de planificació estratègica i de millora de la qualitat en el sector públic-.

dimarts
14
09:30h
Juny 2022

Curs Compliance a l'administració local - Federació de Municipis de Catalunya

Curs presencial sobre la Compliance a l'administració local que organitza la Federació de Municipis de Catalunya els dies 7, 9, 14 i 16 de juny de 2022. 

Aquest curs el realitzarà Isidor Torres Mayans -llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Ramon Llull, en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Direcció Pública per ESADE. Avaluador certificat EFQM. Consultor especialitzat en sistemes de planificació estratègica i de millora de la qualitat en el sector públic-.