Dijous GOmunicipal

dijous
23
12:00h
Novembre 2023

Dijous GOmunicipal - Vols disposar d'un sistema d'avisos per organitzar-te en la gestió de la transparència? T'ajudem!

La gestió de la transparència dins de les organitzacions és una tasca constant i sovint, les unitats responsables obliden quins ítems han de revisar cada mes.

En aquesta sessió de Dijous GOmunicipal us expliquem com crear avisos que us permetin automatitzar els enviaments de recordatoris de revisió d'informació de transparència a les unitats referents de cada ítem. D'aquesta manera, el referent de transparència podrà rebre i gestionar el control del grau d'assoliment dels encàrrecs i podrà revisar els continguts publicats un cop han estat informats com finalitzats.

dijous
25
12:00h
Gener 2024

Dijous Gomunicipal - Gestionem la transparència: quin paper ha de tenir cadascú? Com ens podem organitzar? T’ajudem!

El Síndic de Greuges en el seu informe anual de transparència, accés a la informació pública i bon govern (juny 2023) elabora recomanacions per a millorar el grau d'implantació de la llei de transparència 19/2024, de 29 de desembre, com en el decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d'accés a la informació pública.

dijous
26
12:00h
Octubre 2023

Dijous Gomunicipal - Treu-li suc a l'eina de seguiment

Voleu conèixer amb més profunditat l'eina de gestió de la transparència? Aquesta segona sessió de Dijous GOmunicipal té per objectiu donar a conèixer tots els detalls de l'eina de gestió per tal de facilitar el compliment de la normativa de transparència i agilitzar el procés d'actualització de la informació del portal AOC.

Per inscriure-us a la sessió, empleneu aquest formulari

dijous
21
12:00h
Setembre 2023

Dijous GOmunicipal : tenim nous electes a l'ajuntament - el mòdul d’organització política del portal de transparència AOC

Amb la nova incorporació dels càrrecs electes de les eleccions de maig 2023, és molta la informació a actualitzar en el portal de transparència que ofereix l’AOC. Per aquest motiu, en aquesta sessió de Dijous GOmunicipal us explicarem i podrem veure de manera pràctica quina informació hem de disposar i incorporar en el portal de transparència AOC utilitzant el Mòdul d’organització política.