Jornades i congressos

dimecres
28
18:00h
Setembre 2022

Dia internacional del dret d'accés a la informació

Aquest mes de setembre coincidint amb el dia 28 com el Dia internacional de l’accés universal a la informació i la celebració del sisè aniversari de la creació d’Iniciativa Barcelona Open Data, des d'aquesta mateixa entitat llancen la Iniciativa x Dret a Saber, que consisteix en una sèrie d’activitats per a promocionar el dret a l’accés a la informació pública i disposar de dades obertes amb una perspectiva social i feminista impulsada per Iniciativa Barcelona Open Data.

dimarts
20
10:00h
Setembre 2022

Presentació de la guia d'autoavaluació de la integritat pública per a ens locals (ACM i AOC)

El dimarts 20 de setembre, l'ACM i l'AOC presenten la  Guia d'autoavaluació de la integritat pública per a ens locals. Es tracta d’una eina digital que vol esdevenir una eina útil per a tots aquells Governs locals per a conèixer la maduresa de les seves polítiques d’integritat i ètica pública i, alhora, fer propostes en aquells àmbits on encara no es treballa o es pot complementar el que ja s’està fent.

dilluns
21
09:00h
Novembre 2022

I Encuentro Nacional Datos Abiertos

dilluns
07
09:00h
Novembre 2022

Jornada de Transformació Digital 2022 - Diputació de Barcelona

El 7 de novembre vinent tindrà lloc al Palau Güell la Jornada SeTDIBA 2022 adreçada als governs locals de fins a 20.000 habitants, que aquest any es titula «La transformació digital que vindrà».

L’objectiu d’aquesta sessió és mostrar les darreres novetats en l’oferta de serveis de transformació digital i transparència, identificar els reptes de futur i avançar els serveis que impulsarà en els propers mesos l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial. 

dimecres
28
00:00h
Setembre 2022

VII Congreso Internacional de Transparencia y Gobierno Abierto

La VII edició del Congreso Internacional de Transparencia y Gobierno Abiertose celebrarà novament en modalitat dual ‑presencial i en línia- gràcies al suport i coorganización de la Universitat Politècnica de Cartagena entre 28 i el 30 de setembre de 2022.

dimecres
18
12:00h
mai 2022

Algoritmes per millorar la contractació pública (Oficina Antifrau de Catalunya) #OpenGovWeek

El dijous 18 de maig, en el marc de la Setmana de Govern Obert #OpenGovWeek, l'Oficina Antifrau de Catalunya oferix la jornada Algoritmes per millorar la contractació pública. Es realitzarà en línia (Zoom) prèvia inscripció.

dimarts
17
09:30h
mai 2022

II Jornada Internacional Data Feminism (Data Lab - La CIBA) #OpenGovWeek

El dimarts 17 de maig tindrà lloc la II Jornada Internacional Data Feminism organitzada des del Data Lab – LA CIBA, per abordar la incorporació de la perspectiva de drets de les dones a les tecnologies basades en dades. Pretenen divulgar i potenciar el seu ús per a un model social més equitatiu i sostenible. Aquesta activitat es realitza en el marc de OpenGovWeek.

dimarts
17
16:00h
mai 2022

Jornada sobre els reptes de l'administració digital - UOC

El 17 de maig la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitza la Jornada, en línia,  sobre els reptes de l'administració digital on es realitzarà una exposició dels fonaments de l'administració digital a partir de la visió de diferents especialistes en la matèria. També s'identificaran els reptes als que s'enfronten les administracions públiques per avançar en la seva transformació digital a travésde la visió de diferents directius públics que estan participant activament en aquest procés.

divendres
27
10:00h
mai 2022

Jornada Governança i participació en l'era digital_Servei d'Agenda 2030 i Participació de la Diputació de Barcelona

Des del Servei d'Agenda 2030 i Participació de la Diputació de Barcelona volem convidar-vos, el proper 27 de maig, a la Jornada "Governança i participació en l'era digital", al Pati Manning (Barcelona).

dilluns
16
09:00h
mai 2022

Presentació de la Setmana del Govern Obert 2022 - Secretaria de Govern Obert de la Generalitat de Catalunya_#OpenGovWeek

El 16 de maig de 2022 de 9h a 10.30h la Secretaria de Govern Obert de la Generalitat de Catalunya presentarà la Setmana del Govern Obert 2022.

Aquest acte serà presencial (amb inscripció) però tàmbé es podrà seguir en directe al canal de Youtube de Govern Obert de la Generalitat.