Presentació de la nova versió del portal Dades x Violència x Dones

Públic al qual s'adreça: 
Entitats de dones, Data feminism, Daters, Dones tecniques de dades, Observatoris de dades. Tercere Sector
dimecres
24
17:30h
Abril 2024
Data de finalització: dimecres, 24/04/2024 - 19:00

Presentació de la nova versió del portal DadesxViolènciaxDones

Dades x Violencia x Dones
El proper 24 d'abril, l’equip DataWomen d’Iniciativa Barcelona Open data, presentarà la nova versió del portal de Dades x Violència x Dones, una eina referent essencial en l'anàlisi de l’impacte de les violències masclistes i els recursos públics dedicats.

La importància d’aquest portal recau en l’obtenció de dades públiques fiables i contrastables sobre la violència de gènere i els recursos públics destinats per fomentar una participació ciutadana responsable. Alhora és una eina per a la sensibilització i de divulgació en un format innovador per visualitzar l’impacte de les violències masclistas. Disposar de dades contrastades pot ser d’utilitat per a persones i entitats, públiques o privades, que realitzen intervencións, perque ajuden a analitzar la realitat del territori i millorar la intervenció realitzada.

L'esdeveniment està obert a totes les entitats i persones interessades en la lluita contra les violències masclistes i en l'anàlisi de les dades relacionades amb aquesta problemàtica. La presentació serà un espai de divulgació i intercanvi, on es mostrarà l'evolució de les dades recopilades des de 2008 fins a l’actualitat i on es veurà la importància d'aquestes per a la societat.

Us convidem a participar en aquest esdeveniment i aprofundir en el coneixement de les dades de violència contra les dones amb la nova versió del portal Dades x Violència x Dones, promogut per Iniciativa Barcelona Open Data en col·laboració amb Dones en Xarxa.

Inscriu-te ara!

Info de l’acte:

Dia: 24 de abril

Hora: 17:30h a 19:00h

Lloc: Sala Activa (planta -1), Incubadora Almogàvers - Barcelona Activa