1a Trobada Nacional de Dades Obertes

Públic al qual s'adreça: 
Professionals dels diferents nivells d'administració supramunicipal administracions públiques que treballen per i per a l'obertura de dades i la seva reutilització.
dilluns
21
09:00h
Novembre 2022
Data de finalització: dilluns, 21/11/2022 - 17:30

El Govern d'Aragó, la Diputació de Castelló i la Diputació de Barcelona organitzen aquesta trobada que tindrà lloc el proper 21 de novembre a les 9h a l'Espai Francesca Bonnemaison.

A les darreres décades, les AAPP han impulsat projectes de dades obertes i han cercat fòrmules per fomentar la seva reutilització per part dels diferents agents socials i econòmics. 

Les polítiques de reutilització de dades poden suposar una aportació important per als objectius de desenvolupament sostenible ja que empoderen la societat en la construcció participada d'una societat més sostenible i justa.

Malgrat el camí recorregut en l'àmbit de l'opertura de dades, queda molt per fer per a consolidar la reutilització i aproximar els portals de dades obertes a allò que els diferents agents socials, econòmics i les pròpies administracions necessiten.

En aquest sentit, la 1a Trobada Nacional de Dades Obertes té per objectiu ser un espai de trobada i reflexió de les administracions per a identificar i el·laborar propostes concretes que permetin que les nostres dades obertes siguin realment emprades i aportin un valor concret en la millora de les condicions de vida del ciutadans.

Trobarà més informació sobre la trobada a la pàgina web.

Es requereix inscripció prèvia a través del següent formulari d'inscripció.