Govern obert per electes, parlem? Sessió del 04 d'octubre

En el marc de la convocatòria d'eleccions municipals realitzada el 28 de maig, des del Gabinet d'Innovació Digital hem realitzat un seguit de formacions encaminades a mostrar la metodologia SeTDIBA així com el funcionament de les eines i tractar, també, la transparència i el bon govern.

En els mesos de juny i setembre s'han realitzat les sessions corresponents a Administració digital i aquest mes d'octubre hem realitzat una sessió específica per electes on hem tractat "Govern obert per electes: parlem?".

En la sessió van participar 22 electes amb els quals vam poder compartir i explicar els principals aspectes i conceptes a conèixer per, com a càrrecs electes, impulsar una cultura de governança oberta i transparent vers la ciutadania en:

  • Govern obert
  • Transparència
  • Dades obertes
  • Accés a la informació pública
  • Bon govern

Podeu visualitzar la sessió en el següent enllaç i també la documentació utilitzada.
 

See video


Si vas participar en la sessió, ens pots dir la teva opinió?


Aquesta enquesta ens ajudarà a valorar si s'han acomplert els objectius de la sessió. 
 

Moltes gràcies per la vostra participació!

1
1
Categories:
General