V Congrés anual de Dones en el Sector Públic

divendres
10
09:00h
Març 2023
Data de finalització: divendres, 10/03/2023 - 18:00

El 10 de març es celebrarà a Mollet del Vallès el V Congrés anual de Dones en el Sector Públic amb l'objectiu de compartir una jornada en la qual podrem escoltar les interessants intervencions de companyes que ens aportin, la seva visió sobre els temes que ens ocupen i ens afecten en el nostre dia a dia com a treballadores públiques.

Aquest 2023 coincideixen en el temps el Dia internacional de les Dades Obertes (celebració mundial anual per la qual grups d’arreu del món creen esdeveniments locals per mostrar els beneficis de les dades obertes en la seva comunitat local) i la celebració del Congreso Nacional de Mujeres en el Sector Público.

En anteriors congressos s'ha tractat sobre “Lideratge Femení”, i “Dona i Tecnologia”. Enguany es treballarà el concepte de “Data Driven”, que significa la presa de decisions estratègiques basada en l'anàlisi de dades.

La Diputació de Barcelona participa en aquests dos esdeveniments organitzant el taller “Impulsada por les dades #MSP_DataDriven” en el marc del Congreso de Mujeres en el Sector Público, que anirà a càrrec de Lourdes Muñoz, presidenta de l’Associació Iniciativa Barcelona Open Data.

Aquest taller es podrà seguir online  el proper 10 de març de 2023 i requereix inscripció en el congrés (inscripció gratuïta).

Podeu consultar tot el programa i i inscripcions en el següent enllaç.

1
Etiquetes:
#dadesobertes
1
Temes:
Dades obertes
1
Categories:
Jornades i congressos