Jornada Governança i participació en l'era digital_Servei d'Agenda 2030 i Participació de la Diputació de Barcelona

Públic al qual s'adreça: 
ens local
divendres
27
10:00h
mai 2022

Des del Servei d'Agenda 2030 i Participació de la Diputació de Barcelona volem convidar-vos, el proper 27 de maig, a la Jornada "Governança i participació en l'era digital", al Pati Manning (Barcelona).

La Jornada vol ser un espai presencial de trobada amb el territori amb un doble objectiu: en primer lloc, presentar l'estudi impulsat per la Diputació de Barcelona i realitzat per l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB) "La participació ciutadana digital a la província de Barcelona. Anàlisi de la implementació i ús municipal" i, en segon lloc, oferir un espai d'intercanvi d'experiències i aprenentatge entre ens locals que impulsen o volen impulsar experiències participatives digitals amb experts/es que ens aportaran el seu coneixement sobre aquest tema des d'una mirada més acadèmica.

També comptarem amb la Raquel Jorge Ricart, investigadora i experta en política tecnològica, digital i de ciberseguretat del Real Instituto Elcano, amb qui reflexionarem sobre governança i participació digital. 

Podeu trobar més informació i el programa de la jornada a: https://www.diba.cat/es/web/participacio/jornada-governanca-participacio-era-digital

Us podeu inscriure a: https://formularis.diba.cat/diba/sa2030p/jornada-governanca-participacio-era-digital

1
Etiquetes:
#Dibaparticipa
1
Temes:
Participació
1
Categories:
Jornades i congressos