#Open Gov Week 2024. La salut de la transparència a les administracions públiques de Catalunya (Generalitat de Catalunya)

dimarts
11
09:30h
Juny 2024
Data de finalització: dimarts, 11/06/2024 - 14:00

La jornada sobre la salut de la transparència a les administracions públiques de Catalunya, organitzada per la Direcció General de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques es podrà assistir presencialment o seguir-la en línia.

L'acte es dividirà en dues parts: el primer bloc estarà dedicat a la transparència a l'Administració de la Generalitat i el Registre de grups d'interès de Catalunya, amb l'exposició per part de l'equip de la Subdirecció General de Transparència i Grups d'Interès de dades sobre l'evolució del dret d'accés a la informació pública, els resultats de l'avaluació de publicitat activa i el retiment de comptes de les activitats d'influència dels grups d'interès. Per acabar aquesta part, es plantejaran les necessitats i possibles millores en les polítiques de transparència i comptarem amb una valoració final per part del Síndic de Greuges.

El segon bloc estarà dedicat al present i futur de la Xarxa de Governs Oberts de Catalunya, amb una taula rodona sobre la salut de la transparència als ens locals. Hi participaran membres de diverses diputacions, de l'Associació Catalana de Municipis i del Consorci d'Administració Oberta de Catalunya.

Podeu consultar tota la informació aquí.

1
Etiquetes:
#ogw
1
1
Categories:
Jornades i congressos