#Open Gov Week 2023. Sessió "Com fer l'avaluació de riscos i no morir en l'intent". A càrrec de Lara Baena (Oficina Antifrau de Catalunya)

dimarts
21
09:30h
Març 2023
Data de finalització: dimarts, 21/03/2023 - 11:00

Us volem presentar la sessió que realitzarem avui de 09.30 h a 11 h en el marc de l'OpenGovWeek 2023: "Com fer l'avaluació de riscos i no morir en l'intent".

La sessió serà a càrrec de Lara Baena, consultora de l'Oficina Antifrau de Catalunya .

En aquesta sessió posarem sobre la taula tot el procés i conceptes que entren en joc en l’avaluació i tractarem i veurem com s’ha de realitzar aquesta avaluació.

Es durà a terme de forma virtual a través de la plataforma Zoom 

Es requereix la inscripció prèvia amb el formulari següent:https://formularis.diba.cat/activitats/gid/transparencia-avaluacio-riscos-no-morir-intent

Esperem que ho gaudiu!

Presentació Lara Baena

Consultora de Prevenció de l’Oficina Antifrau de Catalunya. Té una llarga experiència (específicament, de consultoria en gestió de riscos) tant al sector privat (bancari i assegurador) com en l’àmbit públic, on des de 2010 assessora els ens públics en el disseny i la implantació de sistemes d’integritat en les seves organitzacions.

Politòloga experta en processos, dinàmiques organitzatives i eines de gestió dels riscos de corrupció, frau i altres irregularitats, s’ha especialitzat en àmbits de risc particularment sensibles com la contractació pública o els conflictes d’interès. Té, així mateix, una dilatada experiència impartint formació sobre sistemes d’integritat i gestió de riscos per a la integritat (més de 20 anys d’experiència en la sensibilització, la conscienciació i la formació de personal tècnic i directiu, càrrecs electes i alts càrrecs de designació política). Ha estat docent en màsters i postgraus, entre els quals el Màster d’Hisenda Autonòmica i Local de la Universitat de Barcelona (UB), el Màster en prevenció, control i reacció davant la corrupció. Públic compliance, bon govern i bona administració (UB) i el Máster en contractació pública avançada (UB). També ha col·laborat amb l’EAPC, les diputacions, el CSITAL i, fora de casa nostra, l’INAP, l’OCDE o la Comissió Europea.

És autora de publicacions i guies com ara: