Sessió Web ‘Les dades ho són tot [o gairebé tot] a la nostra institució’ amb Àngels Vidal -

dijous
06
09:00h
Octubre 2022
Data de finalització: dijous, 06/10/2022 - 09:30

Les dades ocupen un lloc central en la transformació digital i en tots els nostres àmbits relacionals: què produïm, què consumim, com vivim… La munió de dades al nostre abast i la capacitat per usar-les i treure’n profit són la base per créixer i innovar en tots els camps: econòmic, social, ecològic, democràtic. Noves eines basades i nous usos avançats de les dades que aporten valor i benefici arreu: salut, mobilitat, definició de polítiques públiques, personalització i proactivitat del serveis públics…

La Generalitat de Catalunya és conscient que el govern de les dades és la base de tota aquesta transformació digital, i, molt especialment, pel que fa a la prestació de serveis proactius i personalitzats. Unes dades governades han de facilitar que l’Administració basi la presa de decisions basada en dades i sigui més eficient.

Avançar en la cultura de la dada no és un fita tecnològica sinó un projecte fonamentalment de gestió de canvi cultural.

De tot plegat en parlarà Àngels Vidal, cap de l’Àrea per al Govern de les Dades de la Direcció General d’Administració Digital i d’Organització en la 65 Sessió Web ‘Les dades ho són tot [o gairebé tot] a la nostra institució’ organitzada per la Direcció General d’Administració Digital i Organització.

Podeu veure la sessió a: