III Congrés de Compliance al Sector Públic

dimarts
30
08:30h
Novembre 2021
Data de finalització: dimarts, 30/11/2021 - 17:45
La World Compliance Association organitza el III Congrés de Compliance al Sector Públic, que tindrà lloc el dia 30 de novembre, a l’Auditori CECABANK de Madrid, en horari de 8.30h a 17.45h.

Destinataris

Aquest congrés va adreçat a aquells responsables del sector públic que pretenguin incorporar a les seves organitzacions eines i estratègies de compliance, com a conjunt de procediments i bones pràctiques per identificar i classificar els riscos operatius i legals a què s'enfronten i establir mecanismes interns de prevenció, gestió, control i reacció davant d'aquests.   Els destinataris del congrés són, entre d'altres, els següents:
  • Perfil Institucional. Administració General de l'Estat, comunitats autònomes, entitats locals, empreses públiques, òrgans de control extern, intervencions generals, signatures d'auditoria i consultoria que orientin els seus serveis al sector públic. Universitats, fundacions, hospitals.

  • Perfil Professional. Responsables Públics amb funcions de govern, gestió i control legal i econòmic. Directius Públics, Interventors, Tresorers i Auditors Públics, interns i externs. Directius d'Empreses Publiques, Responsables de Fundacions, Advocats i Consultors Públics, així com Empreses i responsables de gestió de projectes de Fons Europeus.

El programa de l'esdeveniment, que està estructurat en set panells, inclou ponències relacionades amb els plans antifrau en la gestió dels fons europeus i la transposició de la Directiva UE de protecció d'alertadors, així com panells sobre elaboració de mapes de riscos, gestió de conflictes d'interès, cicle antifrau i data mining contra la corrupció, entre d'altres.

Trobareu la informació completa a:

http://sectorpublico.eventocompliance.com/index.php#googtrans(es|ca)