6è Seminari Internacional de Transparència (impulsada per l’Agència de Transparència de l’AMB)

dijous
11
09:00h
Novembre 2021
Data de finalització: dijous, 11/11/2021 - 17:00

El 6è Seminari Internacional de Transparència té lloc, en modalitat dual, al Recinte Modernista de Sant Pau el dia 11 de novembre de 9 a 17 h, i versarà sobre l’ús i el desenvolupament de les tecnologies i el bon govern.

La sessió Tecnologia i bon govern: utopia o distopia, de caràcter híbrid, s’emmarca en el programa de formació i sensibilització dut a terme per l’Aula de Transparència de l’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Trobareu el programa en l’enllaç següent:

https://transparencia.amb.cat/web/finestres-de-transparencia/aula-de-transparencia/6e-seminari-internacional

Recinte Modernista de Sant Pau, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167 (cantonada Cartagena), de Barcelona. Vegeu com arribar-hi:

https://www.santpaubarcelona.org/ca/visites/com-arribar-hi

Inscripcions: Atès que les places són limitades, se us demanarà que empleneu el formulari següent, tant per a la modalitat presencial com per a la virtual: https://transparencia.amb.cat/inscripcio

Les persones que us hi inscriviu en modalitat virtual, a partir del dimarts de la mateixa setmana rebreu un correu electrònic amb les instruccions per seguir la jornada i participar-hi activament.

En el cas que vulgueu assistir-hi presencialment, cal que envieu un correu a l'adreça transparencia@amb.cat per tal de garantir l’aforament establert, així com la resta d’aspectes logístics.

Modalitat híbrida presencial i virtual.

Traducció simultània català / castellà – anglès