Jornada 'La gestió relacional. Models avançats en la rendició de comptes' (impulsat per l’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona)

dimecres
16
11:00h
Juny 2021
Data de finalització: dimecres, 16/06/2021 - 12:30

L’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) organitza, el dia 16 de junyde les 11.00 h a les 12.30 h, el proper diàleg de transparència La gestió relacional. Models avançats en la rendició de comptes.

Aquest activitat de l’Aula de Transparència, que se celebrarà en format virtual per videoconferència, forma part del programa de formació de l’any 2021, impulsat per l’Agència de Transparència de l’AMB.

Aquesta jornada consta de dues ponències, la primera que versarà sobre el “Projecte MAR, una proposta de model per a una rendició de comptes avançada en l'àmbit metropolità”, i la segona sobre “El Pacte de Ciutat”. Finalment es conclourà amb un torn obert de paraules i diàleg amb els participants.

Trobareu el programa en l’enllaç següent: https://transparencia.amb.cat/web/finestres-de-transparencia/aula-de-transparencia/dialeg-gestio-relacional

Es tracta d'una formació gratuïta i les places són limitades.

Podeu formalitzar la vostra inscripció a través del Formulari: https://transparencia.amb.cat/web/l-agencia/inscripcio-aula

A les persones inscrites se'ls farà arribar l'enllaç a la plataforma virtual per tal que puguin seguir la formació en línia.