Dia internacional del dret d'accés a la informació

dimecres
28
18:00h
Setembre 2022

Aquest mes de setembre coincidint amb el dia 28 com el Dia internacional de l’accés universal a la informació i la celebració del sisè aniversari de la creació d’Iniciativa Barcelona Open Data, des d'aquesta mateixa entitat llancen la Iniciativa x Dret a Saber, que consisteix en una sèrie d’activitats per a promocionar el dret a l’accés a la informació pública i disposar de dades obertes amb una perspectiva social i feminista impulsada per Iniciativa Barcelona Open Data.

En el marc del Dia Internacional del Dret a l’Accés a la informació pública han convidat a diverses per exposar  la seva visió de  “L’Estat de les Dades Obertes”, avaluaran la qualitat i disposició d’Open Data o dades obertes i  l’aplicació efectiva dels drets ciutadans, tal com recull la llei de transparència.

Intervindràn:

–Carles Agustí: Consultor Internacional de Governança i Tecnologia, i Manager del Certificat d’Objectius de Desenvolupament Sostenible per IFGICT.

–Eduard Martín: Innovation Expert ; CIO & Intelligent Connectivity Director at Mobile World Capital Barcelona.

–Mercè Marzo: Corporate Communications Manager, PR & Public Affairs,  Directora de Relacions Institucionals i Comunicació.

–Montse Guardia: Co-founder & CEO en Big Onion | Co-founder Fundacion ELLIS Alicante | Co-founder COVIDWarriors | President of the Board of Trustee’s UPC

–Àstrid Desset: Directora Gerent en Administració Oberta de Catalunya, graduada en Enginyeria Informàtica i Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert.

– Marc Garriga: Director de desideDatum

Podeu consultar tota la informació a: https://www.iniciativabarcelonaopendata.cat/ca/2022/09/iniciativa-x-dret-a-saber/