En línia

dijous
13
11:00h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024.Seminari web: La carta de serveis com a eina de bon govern (Generalitat de Catalunya)

D'acord amb la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern, una bona administració requereix l'establiment d'uns estàndards mínims de qualitat i una definició clara de les condicions d'accés als serveis i dels drets i deures dels usuaris i de l'Administració. En aquest sentit, la carta de serveis s'estableix com un instrument essencial i constitueix una eina per a donar impuls a les polítiques i programes de qualitat, excel·lència i avaluació de les administracions públiques.

dijous
13
12:00h
Juny 2024
dijous
13
10:00h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024. Taller. «El test del sol·licitant ocult: quadre de comandament i aspectes més rellevants a conèixer», a càrrec de Carol Gómez (DIBA) i Ruth Cortés (Síndic de Greuges)

Amb el taller «El test del sol·licitant ocult: quadre de comandament i aspectes més rellevants a conèixer», us volem ajudar a conèixer què és i com funciona el Test del sol·licitant ocult. També us volem donar un recurs perquè disposeu de l’evolució de la valoració que el síndic us realitza i així detectar els àmbits on haureu de realitzar millores.

dimarts
11
12:00h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024. Taula rodona «Estratègies que aprOPEN l’Administració a la ciutadania»

Abordem com s’ha d’implantar l’obertura de dades en les nostres organitzacions: «Estratègies que aprOPEN l’Administració a la ciutadania».

dilluns
10
12:00h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024. Sessió «Reutilitza les dades d’habitatge per millorar les polítiques públiques». A càrrec de Conchi Labrador (especialista en dades) i amb la participació de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la DIBA

Continuem amb la pràctica de reutilitzar dades obertes amb un propòsit: «Reutilitza les dades d’habitatge per millorar les polítiques públiques», a càrrec de Conchi Labrador, especialista en dades —amb la participació de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona.

Horari: de 12 h a 13.30 h

dilluns
10
10:00h
Juny 2024

#Open Gov Week 2024. Sessió «Per què he d’obrir dades com a Administració?». A càrrec de Eli Vivas (periodista de dades i co fundadora de Story Data)

Inaugurem l’Open Gov Week abordant la importància de l’obertura de dades a l’Administració pública  amb la sessió «Per què he d’obrir dades com a Administració?»  a càrrec d’Eli Vivas, periodista de dades i co fundadora de Story Data. 

Horari: de 10 h a 11 h