#BústiaÈtica

Article 'Canals de denúncia i Plans Antifrau' (Concepción Campos)

Avui volem compartim amb vosaltres un article elaborat per Concepción Campos, titulat Canales de denuncia y Planes Antifraude, i que trobareu al seu blog.

Vídeo i conclusions del Debat Municipalista 'Les mesures antifrau en els fons europeus. Els plans d'integritat' (impulsat per l'ACM)

L'Associació Catalana de Municipis (ACM) ha organitza un Debat Municipalista per explicar el marc normatiu que obliga als ens locals a aprovar plans de mesures antifrau si volen sol·licitar projectes de fons europeus.

Hem creat un nou apartat: Bústia ètica

Sabeu què és una Bústia ètica o un canal de denúncia (alerta) interna?

Sabeu si al vostre ens local és necessari disposar-ne ?

dimecres
10
09:30h
Novembre 2021

Debat Municipalista: 'Les mesures antifrau en els fons europeus. Els plans d'integritat' (organitzat per l'Associació Catalana de Municipis)

L'Associació Catalana de Municipis (ACM) organitza la Jornada sobre 'Les mesures antifrau en els fons europeus. Els plans d'integritat'.

Vídeo de la Jornada 'Implantació de canals de denúncia als ajuntaments: experiències, recomanacions i novetats normatives' (Oficina Antifrau de Catalunya)

Aquesta setmana posem a la vostra disposició el vídeo de la Jornada Implantació de canals de denúncia als ajuntaments: experiències, recomanacions i novetats normatives, que ha organitzat l’Oficina Antifrau de Catalunya, en la qual ha tingut lloc la reflexió i experiència d’ajuntaments pioners en la implantació d’una bústia d'alerta (Barcelona, Lleida, Sabadell, Terrassa i Vilanova i la Geltrú).

Reflexions sobre la protecció de persones alertadores - Rosa Maria Pérez (Oficina Antifrau de Catalunya)

Aquesta setmana posem al vostre abast un article de Rosa Maria Pérez, cap de l'Àrea de Legislació i Assumptes Jurídics, de l'Oficina Antifrau de Catalunya, "

Recomanacions de lectura en matèria d'integritat institucional

Sabeu a què ens referim quan parlem de Sistema d’Integritat Institucional?

dijous
21
09:30h
Octubre 2021

Jornada 'Implantació de canals de denúncia als ajuntaments: experiències, recomanacions i novetats normatives' (Oficina Antifrau de Catalunya)

L’Oficina Antifrau de Catalunya celebra la jornada en línia Implantació de canals de denúncia als ajuntaments: experiències, recomanacions i novetats normatives, en què tindrà lloc la reflexió i experiència d’ajuntaments pioners en la implantació d’una b