#DretAccésInformacióPública

Article 'Dret d’accés a la informació de licitadors no adjudicataris' (Miguel Ángel Blanes)

Avui us compartim un article del Blog de Transparencia y Gobierno Abierto de Miguel Ángel BlanesLos licitadores no adjudicatarios tienen derecho a acceder a la información generada en la ejecución del contrato, aunque no impugnaran la adjudicación.

Accés dels electes que no en són membres a expedients de la Junta de Govern Local

La Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) ha publicat la Resolució 1079/2021, de 3 de desembre, en què s’exposa el dret dels càrrecs electes que no formen part de la J

Necessitats del món local en matèria d’accés a la informació pública

Posem al vostre abast de forma gràfica els resultats de l'enquesta d'accés a la informació pública de l'any 2021 adreçada als ajuntaments de fins a 50.000 habitants de la demarcació.

Webinar ‘Eines de gestió de l’accés a la informació pública al teu abast’ (impulsada pel Gabinet d'Innovació Digital, Diputació de Barcelona)

El passat mes de maig vam reactivar la comunitat de Transparència i govern obert (governobert.diba.cat). En aquests mesos, la comunitat ha crescut en continguts i usuaris.

En aquest webinar, que tindrà lloc el mes de març, volem compartir amb vosaltres com utilitzar les eines que durant aquests mesos hem anat incorporant en la comunitat per facilitar la gestió de l’accés a la informació pública en el portal de transparència. 

Article 'Les dades de persones difuntes a la normativa de protecció de dades' (Carles San José Amat)

Sabeu si la normativa de protecció de dades s’aplica a les dades de les persones difuntes?

Anonimitzar documentació als vostres ens locals

Avui volem tractar, entre d'altres, un dels temes que de ben segur us serà de molta utilitat: l'anonimització de documents als vostres ens locals.