AdministracióDigital

Jornada sobre els reptes de l'administració digital - UOC

El 17 de maig la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha organitzat la Jornada, en línia,  sobre els Reptes de l'administració digital on s'ha realitzat una exposició dels fonaments de l'administració digital a partir de la visió de diferents especialistes en la matèria. També s'han identificat els reptes als que s'enfronten les administracions públiques per avançar en la seva transformació digital a travésde la visió de diferents directius públics que estan participant activament en aquest procés.

dimarts
17
16:00h
mai 2022

Jornada sobre els reptes de l'administració digital - UOC

El 17 de maig la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitza la Jornada, en línia,  sobre els reptes de l'administració digital on es realitzarà una exposició dels fonaments de l'administració digital a partir de la visió de diferents especialistes en la matèria. També s'identificaran els reptes als que s'enfronten les administracions públiques per avançar en la seva transformació digital a travésde la visió de diferents directius públics que estan participant activament en aquest procés.

dimecres
30
09:00h
Juny 2021

Taller-Webinar: “Automatització a les Administracions Locals” (impulsat per Localret)

El Consorci Localret organitza el seminari en línia Automatització a les Administracions Locals.

El taller estarà dedicat a presentar l’experiència de l’Ajuntament de Gavà, que ha automatitzat el procediment de publicació de dades de transparència. Es mostrarà com s’ha abordat en aquest cas i la tecnologia que permet fer-ho i també s’ensenyarà com funciona un robot (RPA) en aplicacions pràctiques.

Presentarà la sessió el Sr. Andreu Francisco, director general del Consorci Localret.

Vídeo de la Jornada 'Ordenança tipus de transparència i administració digital' (Localret)

Si us vau perdre la sessió telemàtica de presentació de la nova versió de l’Ordenança tipus de transparència i administració digital organitzada per Locarlet ara és el moment de recuperar-la!

Posem a la vostra disposició la gravació que publica el Consorci Localret a YouTube:

dimarts
15
10:00h
Juny 2021

Sessió en línia i gratuïta de presentació de la nova versió de l’'Ordenança tipus de transparència i administració digital' (impulsada per Localret)

El Consorci Localret organitza una sessió telemàtica de presentació de la nova versió de l’Ordenança tipus de transparència i administració digital.