Dijous GOmunicipal

Si sou un ens que ha realitzat alguns dels recursos de catàleg de serveis de la DIBA de Govern Obert que oferim, i considereu que necessiteu reforç en alguns dels temes tractats, en podeu demanar sessions de suport.  

Aquest servei permet disposar d'un consultor de forma telemàtica i es realitzaran sessions quinzenals (en dijous) on tractarem, conjuntament entre els diferents ens locals que hagi demanat el suport,  tots aquells aspectes comentants en els recursos de catàleg i en els que voleu aprofundir.

Aquestes sessions no s'acrediten com a formació. 


Aquest servei està disponible sota demanda. Per a poder demanar aquest suport, el teus ens ha d'haver sol·licitat i finalitzat uns dels següents recursos del catàleg de serveis de DIBA que ofereix el Gabinet d'Innovació Digital:


Per gaudir d'aquest servei a nivell material, només cal que disposeu d'un ordinador amb càmera connectat a internet. Si no heu utilitzat mail a plataforma Teams, podeu connectar-vos uns minuts abans de la sessió per fer proves de connexió i configuració dels vostres dispositius.  

Per sol·licitar el servei només cal que completeu el següent formulari. 

   
1
1
Categories:
General