#jornada

dimecres
03
09:00h
Abril 2019

Jornada SITMUN de la Diputació de Barcelona

L'Oficina Tècnica de Cartografia i SIG Local de la Diputació de Barcelona organitza la Jornada SITMUN, en un context de constant increment de la informació geolocalitzada d'àmbit local i d'obligació legal de publicar les dades geogràfiques en formats estàndards internacionals que permeten la seva reutilització.

En aquest marc la jornada es configura amb els següents objectius:

divendres
25
09:45h
Gener 2019

Jornada sobre retiment de comptes organitzada per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC)

Més enllà de la transparència, estratègia i política de retiment de comptes

dijous
30
09:00h
Novembre 2017

Jornada "Dades obertes sobre patrimoni natural: com les podem oferir i aprofitar, els municipis?"

Jornada "Dades obertes sobre patrimoni natural: com les podem oferir i aprofitar, els municipis?"

Dades obertes són aquelles que l'administració pública posa a disposició de la societat en formats fàcils de manipular i actualitzades per tal que qualsevol ciutadà o empresa pugui analitzar, reutilitzar i redistribuir-les, generant nous serveis. Això permet una administració pública més transparent alhora que aquestes dades generen valor econòmic a través de la gestió intel·ligent dels recursos.

dimarts
21
09:00h
Novembre 2017

Jornada "Think outside the box", del diàleg a la credibilitat

És possible el diàleg públic - privat per millorar la gestió i eficàcia retroalimentant-se l'un a l'atre? És possible aplicar al món privat les bones pràctiques i experiències del sector públic? És possible aplicar al sector públic les bones pràctiques, mètodes i experiències del món privat? Te sentit que les empreses dialoguin amb els ciutadans?.

dimarts
11
18:30h
Juliol 2017

Setmana Open Data d'Estiu

Iniciativa Open Data Barcelona i l’OpenDataLab Cornellà organitzen la primera Setmana #OpenData d’estiu, una sèrie d’activitats per aproximar que són les dades obertes a la ciutadania i a les empreses. Els propers 11, 12 i 13 de juliol.

Així doncs, se celebrarà el dimarts 11 de juliol un Workshop “Crear projectes basats en dades obertes”, una de les activitats periòdiques i gratuïtes de l’Escola Ciutadana OPEN DATA LAB.

dimarts
27
09:00h
Juny 2017

Jornades de democràcia directa de l'Ajuntament de Barcelona

Els propers dies 27 i 28 de juny tindran lloc a Barcelona les “Jornades sobre Democràcia Directa” que organitza l’Ajuntament de Barcelona a la Sala Polivalent d’El Born CCM. Així, durant aquests dos dies es reuniran a Barcelona experts tant a nivell nacional com internacional per debatre i reflexionar sobre aquesta vessant de la democràcia.