#bigdata

dimarts
21
19:00h
mai 2019

Sessió Informativa del màster en Big Data Management, Technologies and Analytics

Sessió informativa sobre aquest màster on es dóna una visió global d’un ecosistema Big Data i es profunditza en ambdós aspectes: gestió (Big Data Management) i explotació de les dades (Big Data Analytics), tot aportant aplicabilitat i visió de negoci dins d’aquest món.

Per a inscripcions clicar AQUÍ

dimecres
24
09:00h
Octubre 2018

Big Data Congress Barcelona


El Big Data Congress és el congrés de referència sobre Big Data a Catalunya i el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin realitzant projectes en l’àmbit Big Data & Data Analytics.

Hashtag oficial: #CoEBigData18

Per més informació i inscripcions clicar Aquí

dijous
26
15:30h
Octubre 2017

Big Data Catalonia

Aquesta iniciativa organitzada pel Centre d'Excel·lència de Big Data de Barcelona i Clúster Digital de Catalunya, vol identificar totes les empreses i agents que hi ha en la cadena de valor de l'economia de les dades a Catalunya per crear sinèrgies i promoure el país com un dels principals pols d'activitat del sector a Europa.

És per això que les empreses que participen en aquesta jornada podran enraonar sobre les darreres tendències, identificar l'estat de l'oferta i la demanada i estimular la competitivitat del sector en general. 

dimecres
25
09:00h
Octubre 2017

Big Data Congress Barcelona

El congrés tornarà a ser el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin realitzant projectes en l’àmbit Big Data & Data Analytics, extraient valor de les dades. Un espai per explicar què s’està fent a Barcelona i Catalunya en l’àmbit de Big Data i què s’està fent a la resta del món.

El congrés vol combinar experiències del centre i dels seus col·laboradors, amb ponències d’experts i referents nacionals i internacionals.