#IntegritatInstitucional; #PlansMesuresAntifrau

Pla de Mesures Antifrau: sessió de consultes i eines

El Pla de mesures antifrau és un element indispensable per a la gestió de fons europeus d'acord a l'article 6 de l'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Sou molts els ens locals que ens heu estat consultant diferents aspectes sobre aquest tema.

Els 3 errors que no s'han de cometre en el Pla Antifrau

Avui volem compartim amb vosaltres un article elaborat per Concepción Campos, titulat “3 Errores que NO debes cometer en el Plan Antifraude (FNGEU)”, i que trobareu al seu blog.

Obligacions i reptes de la creació de Plans de mesures antifrau (Pilar Moreno García)

Avui compartim amb vosaltres un article de Pilar Moreno García, secretària-interventora de l’Administració local i tècnica de formació a l’Agència Valenciana Antifrau, que du per títol Obligaciones y retos en la creación de planes antifraude en las entidades locales. Repercusiones de la Orden HFP/1030/2021, de 29 de septiembre.

Recursos per a la implantació de plans de mesures antifrau per als fons europeus (AOC)

Des del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ens fan un recull d’alguns recursos que poden ser d’interès per a la

Recomanacions i eines per elaborar i implementar ‘Plans de mesures antifrau’ (Oficina Antifrau de Catalunya)

Us recordem que des de l’Oficina Antifrau de Catalunya han creat aquest nou espai web on reuneixen informació i eines que us ajudaran a desenvolupar i implantar uns ‘plans de mesures antifrau’ eficaços i a mida dels riscos de la vostra organització.