Els 80 conjunts de dades a publicar Xarxa FEMP

El Grup de Treball de Dades Obertes de la XARXA d'entitats locals per la Transparència i Participació Ciutadana de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) està treballant en un nou document sobre conjunts de dades a publicar, per a continuar completant les guies publicades en els anys 2017 i 2019.

A partir dels 40 proposats en la guia de 2019, s'han definit per a aquesta nova publicació 80 conjunts de dades que, a més d'actualitzar-se en forma i contingut, s'estan adaptant a l'Estratègia Europea de Dades Obertes, a la classificació de Conjunts d'Alt Valor, i també es relacionen amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) als quals poden contribuir a aconseguir-se.


El contingut d'aquests 80 conjunts de dades s'anirà coneixent gradualment en les pròximes setmanes, però podeu consultar el llistat complet en el següent enllaç.


 

Informació relacionada


 

I no oblideu...

Si voleu rebre les novetats en matèria de transparència, accés a la informació pública, dades obertes i bon govern només heu de donar-vos d'alta a la comunitat: https://governobert.diba.cat/node/411

I subscriviu-vos al canal de Youtube “Innovació i Governs digitals DIBA”:

https://www.youtube.com/channel/UCDsVucMrrRwtEqqhzIpQvzA

1
Etiquetes:
#dadesobertes
1
Temes:
Dades obertes
1
Categories:
General