Multimèdia

Crònica de la presentació de #DibaOberta a l'Smart City Congress de Barcelona

Crònica - resum de la presentació de DibaOberta, el projecte de Govern Obert de la Diputació de Barcelona, al recent celebrat Smart City Congress de Barcelona

See video
See video

La Diputació de Barcelona aposta pels pressupostos participatius

Els pressupostos participatius permeten la participació directa de la ciutadania en l’elaboració dels pressupostos públics i són una important eina pedagògica per a que els ciutadans i ciutadanes entenguin i participin en els pressupostos i la inversió al seu municipi. Des de la Diputació de Barcelona donem impuls als pressupostos participatius i el Servei de Convivència, Diversitat i Participació Ciutadana ha elaborat aquest vídeo instructiu i explicatiu sobre aquesta pràctica:

See video
See video

El Directiu públic i la ciutadania, lideratges compartits?

Vídeo recull d’entrevistes als ponents del seminari directiu “El directiu públic i la ciutadania. Lideratges compartits?” per a la reflexió sobre el rol dels directius públics i el lideratge públic en els processos de participació ciutadana.

See video
See video

Coneixes el catàleg Aladí?

Troba allò que busques al Catàleg Aladí de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Cerca entre 9,5 milions de documents, comenta i puntua llibres, comparteix el que trobis a les xarxes socials, escolta música, previsualitza llibres i renova els teus préstecs.

See video
See video

El Govern Obert

Vídeo de la Xarxa d'Innovació Pública (XIP) d'explicació pedagògica sobre què és i el perquè del Govern Obert

See video
See video