#formacio

Diploma de Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local de la Universitat de Girona

A qui s'adreça

A treballadors de les administracions locals de Catalunya. Tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta. També titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

dimecres
20
10:00h
Juny 2018

Curs sobre l'ús de les TIC en la participació ciutadana

L'ús en genèric de la tecnologia no implica de forma implícita la millora de la participació ciutadana. Però coneixent les possibilitats concretes que les noves eines i solucions ens aporten, podrem buscar aquella solució que més s'ajusta a les nostra realitat, necessitats, recursos i processos que vulguem iniciar.

Els objectius del curs són:

- Valorar quins aspectes cal tenir en compte a l'hora descollir una solució tecnològica per a la participació ciutadana.

Nou itinerari formatiu de participació ciutadana del Govern català per a tècnics i responsables de món local

La Secretaria de Transparència i Govern Obert del Govern coorganitza, anualment, amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), un itinerari formatiu adreçat al personal tècnic i responsables d’ajuntaments sobre les possibilitats i aspectes clau de la participació ciutadana per al món local dins del model de govern obert.

Nous programes de formació de la Secretaria de Govern Obert de la Generalitat

La formació prevista per tal de seguir les directrius establertes pel Pla de Govern Obert 2017-2018 té tres objectius:

Formar i assessorar en l’àmbit del govern obert.
Fomentar el canvi cap a l’Administració transversal.
Transformar l’Administració per a fer-la més permeable a la societat.

dimarts
19
18:00h
Setembre 2017

Curs de Productivitat en entorns col·laboratius (per a usuaris d'Office 365)

Curs de millora de la productivitat en entorns col·laboratius organitzat per Eurecat . Així com el paquet ofimàtica Microsoft Office és una eina que per la seva llarga implantació és força coneguda en els entorns empresarials, en la versió Office 365 ofereix un gran nombre de novetats, sobretot pel que fa a eines per facilitar la col·laboració, tant en petits grups de treball com a grans corporacions, que la seva correcta aplicació poden reportar grans beneficis per a la nostra efectivitat i eficiència laboral.

Itinerari formatiu per a tècnics del món local ofert per la Generalitat de Catalunya

La Secretaria de Transparència i Govern obert ofereix un itinerari formatiu per als tècnics del món local en col·laboració amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC).