dades obertes

Vols esdevenir professional de les Dades Obertes?

Vols esdevenir professional de les Dades Obertes?

Darreres places, matricula’t!

Amb Open Data School et formaràs i obtindràs el Certificat Internacional pel Open Data Institute, ja que són el Node ODI Barcelona.

El portal de dades obertes de la Diputació, a l'Smart City Expo

En el marc de les activitats que la Diputació de Barcelona duu a terme a l’Smart City Expo de la Fira de Barcelona – Gran Via, ahir a la tarda es va presentar el portal de dades obertes de la corporació, que inclou els més de 50 conjunts de dades que s’ofereixen i obre nous canals d’interacció entre els visitants de la pàgina web i els usuaris de la informació.

Interessant iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona per difondre el seus datasets

L'Ajuntament de Barcelona vol impulsar l'ús de les dades obertes en els centres educatius. Per aquesta raó ha creat un projecte pilot, Repte Barcelona Dades Obertes, adreçat als alumnes de 3er i 4t d'ESO.

El projecte dura de novembre a maig, e inclou formació pel professorat. L'aprenentatge es basa en la creació d'un projecte per part de l'alumnat, que caldrà defensar i es premiaran els millors.

Oferta Formació per a professionals en Open Data. Inici 5 octubre!

T’interessa la formació en Dades Obertes?

Vols formar-te en Dades Obertes?

Vols aprendre gestionar les dades obertes en l'administració pública? El proper 5 d’octubre comença el curs de l’Open Data School que ofereix formació certificada per l’Open Data Institute amb reconeixement internacional.

L’Escola de Dades, que està orientada a professionals, ha creat una línia específica de Formació de l'Open Data a les institucions públiques en el seu program acadèmic.

Escola Ciutadana de Dades, formació per treballadors i treballadores públics

L’Escola Ciutadana de Dades és un projecte formatiu i de difusió del coneixement que vol: empoderar a la ciutadania en l’ús de les dades obertes, oferir eines de formació pel desenvolupament personal en dades obertes i promoure el coneixement.