IX Jornada Xarxa Local SITMUN de la DIBA. Les dades geogràfiques, una eina per a la gestió pública

El 28 de març es va celebrar la "IX Jornada Xarxa Local SITMUN. Les dades geogràfiques, una eina per a la gestió pública" de la Diputació de Barcelona organitzada per la Direcció de Serveis de Formació, l’Oficina Tècnica de Cartografia i SIG Local i la Gerència de Serveis d’Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni Arquitectònic de la Diputació de Barcelona.

Aquesta jornada, adreçada als electes, secretaris, tècnics i altre personal dels ens locals de la província de Barcelona i de la Diputació, va tractar la gestió i utilització de la informació geogràfica com a eina de bon govern per a la gestió municipal.

De la mà de tècnics experts de la mateixa Diputació i d’altres administracions públiques es van exposar els projectes, conjunts d’informació geogràfica i aplicacions que es consideren de màxima utilitat en la gestió del territori.

L'objectiu de la Jornada va ser donar a conèixer tot un ventall de dades geogràfiques, projectes i utilitats que es posen a l’abast dels ens locals per a la gestió del seu territori, a través de la plataforma SITMUN. 

Podeu visualitzar la jornada i consultar les presentacions que es van realitzar a: https://www.diba.cat/web/idebarcelona/-/ix-jornada-sitmun