#governobert

Vídeo actualitzat del projecte #DibaOberta de desplegament del Govern Obert a la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha actualitzat el vídeo explicatiu de l'aposta de la institució per les polítiques de Govern Obert a través del projecte #DibaOberta, que te com a doble objectiu el desplegament d'un projecte de govern obert a la institució i ajudar els 311 municipis de la demarcació a desplegar el seu.

See video
See video

Nou procés participatiu intern a la Diputació de Barcelona

Un dels programes del projecte de desplegament del Govern Obert a la Diputació de Barcelona (DibaOberta), és el de la participació interna.

La Diputació de Barcelona al Congrés sobre Govern Obert d'Euskadi

La Diputació de Barcelona va participar activament al recentment celebrat Congrés "Open minded governance for your future" celebrat a l'edifici Tabakalera de San Sebastià (País Basc), amb participació d'unes 200 persones i amb ponents internacionals.

El Govern Obert de la Diputació de Barcelona al Congrés de Govern Obert de Kiev

La passada setmana va tenir lloc a Kiev (Ucraïna), un Congrés sobre Govern Obert adreçat als alcaldes i alcaldesses de les principals ciutats d'Ucraïna. En el marc d'aquest Congrés, la Diputació de Barcelona, a través del seu responsable de Govern Obert, Carles Agustí, va exposar el seu programa DibaOberta, de desplegament del Govern Obert dins de la institució i d'ajuda per a desplegar el seu als 311 municipis de la demarcació.

Informe de l'OCDE sobre Govern Obert

L'estudi és una anàlisi comparada sobre la situació de les polítiques de govern obert arreu dels països de l'OCDE: qualitat, accessibilitat i ús de les dades sobre el funcionament de les administracions públiques, i dinàmiques de participació ciutadana. Els resultats mostren que la implementació d'un model de govern obert realment efectiu requereix trencar el funcionament compartimentat de les estructures administratives implantant una cultura col·laborativa, i un funcionament més horitzontal entre àmbits diversos

Crònica de la presentació de #DibaOberta a l'Smart City Congress de Barcelona

Crònica - resum de la presentació de DibaOberta, el projecte de Govern Obert de la Diputació de Barcelona, al recent celebrat Smart City Congress de Barcelona

See video
See video
divendres
16
09:45h
Novembre 2018

E-Democràcia, drets i responsabilitats digitals

La Direcció General de Societat Digital del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública organitza aquest seminari per debatre sobre: "Tecnologia: Una oportunitat o una amenaça per a la democràcia?"

La revolució digital, amb internet al capdavant, està aflorant noves formes de participació del ciutadà a la vida pública. La democràcia digital és doncs una oportunitat per a millorar la nostra societat, però alhora comporta grans reptes i responsabilitats socials.

1

A través del programa #DibaOberta la Diputació de Barcelona treballa per mantenir la màxima confiança entre la ciutadania i les institucions públiques de la demarcació

A través del programa #DibaOberta, la Diputació de Barcelona continua reforçant el suport que dona als governs locals en l’àmbit del Govern Obert. Aquesta aposta té la voluntat d’unificar els tres àmbits pels quals se sosté el projecte: transparència, dades obertes i participació ciutadana.

Els premis Apps&IoT for citizens presents a la presentació del concurs SmartCAT Challenge 2018

Gregori Mora, responsable del projecte Smart Region de la Diputació de Barcelona, va presentar els premis Apps&IoT for citizens 2018 a la seu d’Enginyers BCN, davant una seixantena d’emprenedors i pimes del sector.

Diploma de Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local de la Universitat de Girona

A qui s'adreça

A treballadors de les administracions locals de Catalunya. Tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta. També titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.