#apps

Convocat el concurs "Apps & IoT for citizens 2019" de la Diputació de Barcelona

Amb la voluntat de potenciar la creació d’aplicacions mòbils o de webs adaptades a dispositius mòbils, basades preferentment en dades obertes, la Diputació de Barcelona ha impulsat el premi ‘Apps&IoT for citizens 2019’.

1

Els premis Apps&IoT for citizens presents a la presentació del concurs SmartCAT Challenge 2018

Gregori Mora, responsable del projecte Smart Region de la Diputació de Barcelona, va presentar els premis Apps&IoT for citizens 2018 a la seu d’Enginyers BCN, davant una seixantena d’emprenedors i pimes del sector.

Premis Apps & IoT for citizens

La Diputació de Barcelona convoca els premis "Apps & IoT for citizens", amb l'objectiu de fomentar la creació de serveis i aplicacions relacionats amb projectes innovadors d’internet de les coses (IoT), que utilitzin la plataforma d’actuadors i sensors SENTILO de la Diputació i que estiguin relacionats amb algun dels àmbits d’actuació de la mateixa Diputació o dels municipis de la seva demarcació, entre ells el Govern Obert.

Troba la teva App a Muniapps

Muniapps, una iniciativa de la Diputació de Barcelona i del Consorci Localret, t'ofereix 165 aplicacions mòbils de 311 municipis i 60 desenvolupadors diferents.

Pots consultar totes les Apps clicant Aquí