#smartcity

Impacte Open Data

Durant el mes d’octubre passat, Iniciativa Barcelona Open Data va iniciar l’acció col·laborativa “Impacte Open Data”, a través de la qual es van recollir, visibilitzar, difondre i premiar projectes d’impacte ciutadà, social o econòmic basats en dades obertes.

La presentació de la iniciativa va tenir lloc a l'Smart City Congress de Barcelona a l'stand de la Diputació de Barcelona.

Crònica de la presentació de #DibaOberta a l'Smart City Congress de Barcelona

Crònica - resum de la presentació de DibaOberta, el projecte de Govern Obert de la Diputació de Barcelona, al recent celebrat Smart City Congress de Barcelona

See video
See video

DibaOberta a l'Stand de la Diputació de Barcelona a l'Smart City Congress

El Govern Obert de la Diputació de Barcelona tindrà un paper destacat a l'stand que la institució tindrá a l'Smart City Congress de Barcelona que tindrà lloc del 13 al 15 de novembre a la Fira de Barcelona.

El vídeo de la sessió de l'Smart City Congress sobre "l'empoderament de la gent usant dades obertes i innovacions digitals"

Digital innovations can help empower civic society by improving engagement in democratic processes. Yet, with all the apps and platforms out there, it’s hard to set out a model of citizen engagement going beyond the digital suggestion box and bearing in mind privacy and security related issues. How can city managers better use data to model engagement? How can they avoid being drowned in feedback while being inclusive?

CHAIR
Carl Piva
Vice President
TM Forum

SPEAKERS
Adriana Krnáčová
Mayor
City of Prague

Vídeo de la presentació del nou portal de dades obertes de la Diputació de Barcelona

En el marc de l'Smart City Congress de Barcelona i a l'stand de la Diputació de Barcelona, va tenir lloc l'acte de presentació del nou portal de dades obertes de la Institució. La presentació va ser en forma de debat entre experts i experiències municipals amb Lourdes Muñoz, Directora de Iniciativa Barcelona Open Data, Josep Ignasi Bonet, sotsdirector d'innovació de l'Ajuntament de Sant Cugat, Michael Donaldson, assessor de Coordinació i Planificació Estratègica de l'Ajuntament de Gavà i Marc Garriga, expert i CEO de l'empresa Desidedatum.

#DibaOberta present a l'Smart City Expo de Barcelona

#DibaOberta, l'aposta de la Diputació de Barcelona pel Govern Obert, està present a l'Smart City Congress que aquests dies s'està celebrant a Barcelona. Al mapa interactiu de l'stand de la Diputació s'hi poden observar, entre moltes altres, les actuacions que la Institució ha realitzat als municipis de la demarcació en matèria de Govern Obert.