#innovació

dilluns
18
09:30h
Juny 2018

Jornada sobre Consultes Ciutadanes al món local


Les jornades Consultes ciutadanes. Democràcia sense intermediació, organitzades per l'Ajuntament de Barcelona, tindran lloc el dilluns 18 de juny de 9.30 del matí a 14.45 h del migdia al Laboratori d'Innovació Democràtica (Fabra i Coats, Carrer Sant Adrià, 20) i comptaran amb diferents experiències de ciutats que han dut a terme consultes ciutadanes locals

dimarts
05
16:00h
Juny 2018

Barcelona Gov Jam

Arriba novament a Barcelona la BarcelonaGovJam. És el sisè any que s'organitza a Barcelona.

Es tracta de crear un servei nou amb un grup de desconeguts i en només 48 hores. Es partirà d’un tema comú per a més de 20 ciutats arreu del món i secret fins al dia mateix de la jam. S'utilitzarà un procés d’innovació i s'arribarà a fer a un prototip funcional del servei i una explicació capaç de convèncer el responsable més reticent.

La Diputació de Barcelona rep el premi Cisco a la Transformació Digital amb menció a la seva aposta pel Govern Obert

La Diputació de Barcelona ha rebut el Premi Cisco a la Transformació Digital en el transcurs de la 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica organitzada per l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) celebrada aquest dijous a l’Auditori de Barcelona.

dimecres
21
09:00h
Març 2018

Congrés de Govern Digital

El Congrés de Govern Digital és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital, enfront d’altres jornades, cicles de conferències o congressos de menor envergadura i d’un impacte més difús.

Jornada "Think Outside The Box", la constatació de la necessitat d'adaptar-se i canviar

Ahir va tenir lloc a Reus la innovadora Jornada sota el títol "Think Outside the Box. Del diàleg a la credibilitat", impulsada i organitzada pel Gabinet Ceres, i en la qual es volíen fomentar i compartir el diàleg i experiències entre administració pública, ciutadans i empresa privada.

dimarts
21
09:00h
Novembre 2017

Jornada "Think outside the box", del diàleg a la credibilitat

És possible el diàleg públic - privat per millorar la gestió i eficàcia retroalimentant-se l'un a l'atre? És possible aplicar al món privat les bones pràctiques i experiències del sector públic? És possible aplicar al sector públic les bones pràctiques, mètodes i experiències del món privat? Te sentit que les empreses dialoguin amb els ciutadans?.

Darrers dies per presentar sol·licitud als ajuts a la recerca en qualitat democràtica de la Generalitat de Catalunya

El Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència impulsa la convocatòria DEMOC d'ajuts a treballs en qualitat democràtica per tal d’impulsar la recerca en matèria de participació ciutadana i qualitat democràtica, i contribuir a la millora del sistema democràtic.

dimarts
16
16:00h
mai 2017

Barcelona GovJam 2017

We Question Our Project i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya posen en marxa la cinquena edició de la Barcelona GovJam, esdeveniment sobre la innovació als serveis públics que se celebra simultàniament a diverses ciutats d’arreu del món, en el marc de la Global GovJam.

Dubai to begin using artificial intelligence in government sector

Dubai will soon be introducing Artificial Intelligence (AI) in its government sectors, a media report said.

A new Artificial Intelligence (AI) smart lab will soon begin training government officials to implement AI in a wide variety of tasks that will make lives easier, reported Khaleej Times on Tuesday.

The lab, launched on Monday during a workshop by the Smart Dubai Office (SDO) and Smart Dubai Government Establishment, will begin training a batch of 200 persons next month, but will later on be open to researchers, students and the general public, said the report.

Tancat el document sobre administració pública del grup d'experts convocats per l'AOC

Aquest matí ha tingut lloc la darrera sessió del grup d'experts convocat pel Consorci per a l'Administració Oberta de Catalunya (AOC), que ha servit per tancar un document que aposta per la modernització, la digitalització i l'obertura de l'Administració Pública. El document fa una diagnosi i proposa solucions i linies de treball que han estat incloses en l'apartat d'administració digital del Pacte Nacional per a la Societat Digital.