#contractacio

Informació actualitzada sobre la contractació de la Diputació de Barcelona

Si vols saber les dades de contractació de la Diputació de Barcelona, ordenades per data o per temàtiques o quantitat pots accedir-hi clicant

dimecres
21
09:00h
Febrer 2018

Camí de la nova Llei de contractació pública: transparència i bon govern

Aquesta sessió pretén actualitzar i informar als diversos responsables tècnics, directius i polítics que participen en el procés de contractació pública, sobre les mesures per a la lluita contra la corrupció, la prevenció de conflictes d'interessos, la transparència i la millora de la competència, derivades de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

Vídeos de presentació dels projectes de visualització de dades de la #IdeatóDadesObertes

Aquí podeu consultar els vídeos de presentació dels projectes de visualització de dades de la #IdeatóDadesObertes organitzada per la Secretaria de Transparència i Govern Obert del Govern de Catalunya.

Open Frau i ContraKtació, idees guanyadores de la #IdeatóDadesObertes de contractació pública

Els passats dies 7 i 8 de juliol, la Secretaria de Transparència i Govern Obert, junt amb la Fundació i2CAT, i en el marc del projecte europeu Open4Citizens, va aplegar professionals de diverses disciplines per a participar en la #IdeatóDadesObertes. La trobada ha permès idear eines digitals que millorin la visualització de les dades de contractació pública, i les apropin a la ciutadania.   

dijous
08
09:30h
Juny 2017

Jornada sobre novetats en matèria de contractació pública

La Generalitat de Catalunya organitza aquesta jornada de debat sobre les darreres novetats en contractació pública amb l'objectiu de debatre sobre meures per fomentar la transparència i la contractació socialment responsable, i la integritat i transparència en la contractació pública. Per a més informació cliqueu Aquí

divendres
12
09:30h
mai 2017

Taula rodona i presentació del llibre "Contractació oberta"

Presentació del llibre d'Agustí Cerrillo sobre Contractació oberta, de la col-lecció Govern Obert.

La presentació del llibre serà a càrrec del conseller Raül Romeva i comptarà amb la participació de l'autor, el catedràtic de dret administratiu de la UOC, Agustí Cerrillo i de la directora general de Contractació Pública, Mercè Corretja.

Així mateix, l'acte comptarà amb una taula rodona sobre bones pràctiques en la contractació pública amb Joan Llinares, Alfons Puncel i Gemma Calvet moderada per Núria Espuny.