2a sessió de Cafè amb Dades

dijous
21
09:00h
Març 2019
Data de finalització: dijous, 21/03/2019 - 11:00

El proper dia 21 tindrà lloc la 2a sessió de Cafè amb Dades, amb el títol "Dades obertes per una societat informada" i organitzada per la Generalitat de Catalunya. La sessió permetrà per una banda conèixer de primera mà l'estratègia de dades obertes de la Generalitat de Catalunya i oferirà tres exemples de gran impacte: les dades sobre els alts càrrecs, veure com evoluciona la qualitat de l'aire, i conèixer de prop el fenòmen de #Cuéntalo que ha permès consolidar, en menys d'un any, la necessita d'un canvi real en contra de la violència sexista.

La 2a sessió comptarà amb la participació de Núria Espuny, Directora General de Transparència i Dades Obertes, Joaquim Dorda, Sub-director de Transparència i Dades obertes, així com de Eva Pérez Gabucio i Núria Nebra,de la Secció d’Immissions del Servei de Vigilància i Control de l’Aire, Departament de Territori i Sostenibilitat, i amb Karma Peiró, periodista especialitzada en tecnologies de la informació i comunicació.

Cafè amb Dades és una sèrie de trobades que volen fomentar el coneixement i l’ús de les dades obertes per part del personal de l’administració pública i del conjunt de la societat. I més enllà, i més important encara, teixir afinitats, construir xarxa i enfortir la creixent comunitat de dades obertes.

Per inscriure's a la sessió clicar AQUÍ