Open Data Day

dissabte
03
10:00h
Març 2018
Data de finalització: dissabte, 03/03/2018 - 14:00

El proper 3 de març és el dia de lea dades obertes al món, per aquest motiu s'organitzen diversos actes a tot el planeta i entre ells Iniciativa Barcelona Open Data i Ideograma us conviden al proper Open Data Day que celebraran el 3 de Març a la Fàbrica Lehmann (Barcelona).

L’any passat es va parlar sobre portals de dades obertes, es va fer un rànquing amb l’ajuda de tots els assistents i participants que van votar diferents portals d’administracions catalanes. Enguany la jornada serà al voltant de la reutilització de les Dades Obertes, el potencial per generar valor i els serveis que es deriven del seu ús.

Durant la jornada es presentarà la plataforma COMUNITAT DE CONEIXEMENT: una eina que permet compartir i donar a conèixer casos d’ús de reutilització de dades obertes de forma col·laborativa, i on es mostraran els casos que ha anat aportant la nostra comunitat durant aquest període.

Es convida a aportarcasos d’ús, pots registrar-te ja Aquí

Vídeo tutorial que et guiarà en el registre i fer aportacions a la wiki.

A més a més, es presentaran projectes sobre reutilització de dades obertes, especialment interessants pel seu enfocament social.

Si voleu assistir, heu de fer arribar la vostra confirmació d’assistència a través d'aquest formulari