#eapc

dimecres
20
10:00h
Juny 2018

Curs sobre l'ús de les TIC en la participació ciutadana

L'ús en genèric de la tecnologia no implica de forma implícita la millora de la participació ciutadana. Però coneixent les possibilitats concretes que les noves eines i solucions ens aporten, podrem buscar aquella solució que més s'ajusta a les nostra realitat, necessitats, recursos i processos que vulguem iniciar.

Els objectius del curs són:

- Valorar quins aspectes cal tenir en compte a l'hora descollir una solució tecnològica per a la participació ciutadana.

dimarts
06
18:00h
Març 2018

Taula rodona Dades obertes per a una ciutadania activa

El proper dimarts 6 de març, la Secretaria de Transparència i Govern Obert del Govern de la Generalitat de Catalunya us convida a la taula rodona «Dades obertes per a una ciutadania activa», en el marc del Dia de les Dades Obertes, que enguany se celebra el dia 3 de març a tot el món.

S'oferiran alguns exemples de com l’obertura de dades permet enfortir l’opinió pública i millorar l’eficiència de l’Administració; afavorir la col·laboració entre institucions i ciutadans, i obrir nous serveis socials que beneficiïn a la societat.

dijous
09
09:15h
Novembre 2017

“La comunicació pública a l’era de la transparència, l’ètica, les dades obertes i el govern obert”

Sessió organitzada per l'EAPCOpenLab que tractarà les principals temàtiques vinculades a la comunicació institucional, amb l’objectiu de reflexionar tant sobre el rol que hi juguen els servidors públics com sobre el tipus de comunicació que es duu a terme. Així, durant tota la sessió, es dibuixaran els principals reptes que fan referència a la comunicació institucional.

dimarts
03
09:00h
Octubre 2017

Seminari sobre la implementació de la Llei de Transparència

El proper mes d’octubre tindrà lloc la segona edició del Seminari sobre implementació de la Llei de transparència, organitzat per la Secretaria de Transparència i Govern Obert, en col·laboració amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Aquí trobareu informació sobre la primera edició del Seminari, que va tenir lloc al mes de juny, i podreu accedir a les inscripcions per al mes d’octubre.

dimarts
16
09:15h
mai 2017

Sessió EAPC Open Lab "Govern obert i confiança en les administracions públiques"

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitza una sessió sobre el Govern Obert i la confiança en les administracions públiques amb els professors Cesar Nicandro Cruz - Rubio i Cecilia Güemes.