Transparència i COVID-19

 La Diputació de Barcelona crea un espai específic COVID-19 al Portal de Transparència per facilitar l’accés únic i una visió de conjunt de tota la informació relacionada amb la resposta a la crisi sanitària.

La pandèmia de COVID-19 ha generat una situació de crisi excepcional i ha sigut necessària una resposta ràpida i amb mesures extraordinàries.

 

Aquesta nova realitat ha generat un considerable increment de les necessitats de la societat i de les necessitats dels ens públics d’adquirir amb rapidesa subministraments i serveis. Aquesta resposta ha portat els poders públics a extremar la diligència en una administració íntegra d’aquests fons extraordinaris.

Per tal de donar compte dels  recursos públics destinats a frenar la  pandèmia de COVID-19 i a alleujar la consegüent crisi social i econòmica la Diputació de Barcelona ha creat un nou apartat específic  dins del Portal de Transparència que cerca extremar la motivació i la transparència així com garantir la traçabilitat de la regulació aprovada durant l’estat d’alarma i reforçar l’ètica i els valors de l’administració pública.