Jornada "Obre les teves dades"

El passat 5 de març de 2020 va tenir lloc la Jornada "Obre les teves dades" a la Casa Golferichs de Barcelona per conmemorar el dia mundial de les Dades Obertes i  va ser organitzada pel Consorci AOC amb la col·laboració de la Xarxa de Governs Transparents.

La jornada va presentar diferents aportacions municipals en el foment de dades obertes. Es va presentar el nou Portal de Transparència de la AOC i els nous conjunts de dades estandarditzades: les presentacions es van enfocar en els detalls de les noves visualitzacions i automatitzacions de dades als portals de transparència. Finalment va tenir lloc un taller pràctic que va fomentar el debat entre els assistents sobre quines dades obertes tenen les diferents administracions, com s'haurien de publicar i com han de ser les dades obertes del futur.

-Consulteu els materials de la Jornada: presentacions, vídeos i fotografies