DibaOberta a l'Stand de la Diputació de Barcelona a l'Smart City Congress

El Govern Obert de la Diputació de Barcelona tindrà un paper destacat a l'stand que la institució tindrá a l'Smart City Congress de Barcelona que tindrà lloc del 13 al 15 de novembre a la Fira de Barcelona.

Les polítiques de Govern Obert de la Diputació estaran entre les que mostra el mapping de serveis que presta la institució. A més hi haurà diverses sessions protagonitzades per les polítiques de Govern Obert com una sobre la plataforma de participació ciutadana Decidim, un altra amb les conclusions de la "Expedició de Dades sobre Canvi Climàtic" recentment organitzada per la Diputació i per Iniciativa Open Data, un altra sobre dades obertes i finalment la presentació del propi projecte DibaOberta ja en fase final del seu desplegament.

Podeu accedir al programa de l'Stand de la Diba clicant Aquí