DibaOberta present a congressos internacionals

L’experiència del projecte #DibaOberta, impulsat per la Diputació de Barcelona, ha estat presentant al Cities Brasil i al 5th Arab Future Cities Summit. Aquest programa té com a objectiu el desplegament del Govern Obert a la corporació i, alhora, oferir ajuda als 311 municipis de la demarcació. 

El Congrés Cities Brasil, celebrat a la ciutat brasilera d’Uberlandia, ha reunit 500 experts de tot el món i els representants de les ciutats més importants del Brasil per parlar del futur de les ciutats i les metròpolis intel·ligents, en el marc de les Smart Cities.

D’altra banda, el 5th Arab Future Cities Summit (Dubai) s’està celebrant aquests dies i destaca per ser el principal esdeveniment en matèria d’Smart City del món àrab, reunint uns 300 representants dels seus principals països i ciutats.