Setmana Open Data d'Estiu

dimarts
11
18:30h
Juliol 2017
Data de finalització: dijous, 13/07/2017 - 20:00

Iniciativa Open Data Barcelona i l’OpenDataLab Cornellà organitzen la primera Setmana #OpenData d’estiu, una sèrie d’activitats per aproximar que són les dades obertes a la ciutadania i a les empreses. Els propers 11, 12 i 13 de juliol.

Així doncs, se celebrarà el dimarts 11 de juliol un Workshop “Crear projectes basats en dades obertes”, una de les activitats periòdiques i gratuïtes de l’Escola Ciutadana OPEN DATA LAB.

El dimecres 12 de juliol es celebrara la xerrada “L’Economia de les Dades” a càrrec de l’expert en dades obertes d’Alberto Abella, explicarà el potencial de les dades per generar activitat econòmica i com les empreses poden reutilitzar les dades per crear nous productes o be millorar la seva competitivitat.

I el dimecres de 12, se celebrarà al Citilab una Jornada Divulgativa Open Data “Les dades obertes un valor per al meu projecte”, dirigida a petites i mitjanes empreses, que vol aproximar el valor de les dades i la seva reutilització a aquestes.  

Durant la jornada es mostraran experiències de negoci basades en Open Data, es debatrà sobre quines dades poden ser d’interès per a la reutilització de les Pimes i que es generin noves activitat econòmiques, i es contrastaran diferents actuacions per aproximar el coneixement de les dades obertes a les pimes. Aquesta jornada vol ser un espai de participatiu on compartir coneixement, per aquesta raó esta limitat el número de persones participants, esta adreçada a empreses de la zona motivades per innovar així com incorporar l’us de les dades en el seu projecte.

I conclourem la setmana de l’OpenDataLab  amb la cel.lebració d’una Deconferencia  on diferents persones expertes explicaran algun truc o eina concreta sobre anàlisis o visualització de dades. Una marató de coneixement compartit en pindores curtes (20 minuts).

Per consultar el programa clicva Aquí

Per inscripcions clicar Aquí

Si ets uns empresa que vol innovar i participar en la Jornada Divulgativa Open Data “Les dades obertes un valor per al meu projecte”, el dia 12de juny (16 a 20h), omple aquest formulari