#Smartcities

Convocat el concurs "Apps & IoT for citizens 2019" de la Diputació de Barcelona

Amb la voluntat de potenciar la creació d’aplicacions mòbils o de webs adaptades a dispositius mòbils, basades preferentment en dades obertes, la Diputació de Barcelona ha impulsat el premi ‘Apps&IoT for citizens 2019’.

1

Crònica de la presentació de #DibaOberta a l'Smart City Congress de Barcelona

Crònica - resum de la presentació de DibaOberta, el projecte de Govern Obert de la Diputació de Barcelona, al recent celebrat Smart City Congress de Barcelona

See video
See video

DibaOberta present a congressos internacionals

L’experiència del projecte #DibaOberta, impulsat per la Diputació de Barcelona, ha estat presentant al Cities Brasil i al 5th Arab Future Cities Summit. Aquest programa té com a objectiu el desplegament del Govern Obert a la corporació i, alhora, oferir ajuda als 311 municipis de la demarcació. 

El Congrés Cities Brasil, celebrat a la ciutat brasilera d’Uberlandia, ha reunit 500 experts de tot el món i els representants de les ciutats més importants del Brasil per parlar del futur de les ciutats i les metròpolis intel·ligents, en el marc de les Smart Cities.

Com es pot optimitzar el Big Data per gestionar eficaçment la creixent urbanització, la congestió i la complexitat de les ciutats?

Interessant article de Jeff Butler sobre com optimitzar el Big Data per a les ciutats, resumit en 5 grans conceptes: Optimització, integració, anàlisi, predicció, i mobilitat. Per llegir tot l'article o bé aquí sota o cliqueu Aquí

#DibaOberta al Congrés Internacional de Yinchuan (Ningxia, Xina)

Una delegació d’una quinzena de catalans entre empreses, experts i representants d’institucions, va assistir al Congrés sobre innovació i Smart cities recentment celebrat a la ciutat xinesa de Yinchuan (Ningxia, Xina). Més de 1.000 delegats, 300 d’ells de tot el món, es van donar cita a Yinchuan al Congrés on sota el títol “Smart City: Governance, life and industry” es van debatre els principals avenços i projectes a nivell mundial en aquest terreny.