#ogov

Congressos internacionals

Gràcies al seguiment que fa EngagePhase us passem un seguit d'esdeveniments i congressos relacionats amb temàtiques de Govern Obert que tindran lloc arreu del món els propers mesos:

Podeu entrar als detalls del llistat d'aquí sota tot clicant Aquí

Event Calendar

dimecres
17
09:00h
mai 2017

Save the Date ¡¡ Jornada de Govern Obert de la Diputació de Barcelona 17 de maig

Els ciutadans estan demanant un canvi en la manera de fer política i en les relacions i comunicació amb les administracions públiques. Les demandes de més transparència, proximitat, obertura, pedagogia i implicació o participació ciutadana s’han anat incrementant els darrers anys com a conseqüència de l’allunyament i desconfiança de la ciutadania vers la política i les institucions públiques.

1

La Comunitat Virtual de Govern Obert de la Diputació de Barcelona arriba als 100 usuaris

La Comunitat Virtual de Govern Obert de la Diputació de Barcelona ha arribat als 100 usuaris en poc mes d'un mes de funcionament. Hugo Roldan, de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres s'ha convertit en l'usuari número 100 aquest matí.

La Diputació de Barcelona aposta pel Govern Obert

La Diputació de Barcelona ha enviat una enquesta als 311 ajuntaments de la demarcació per saber on són les administracions locals en matèria de Govern Obert, així com per conèixer les necessitats i demandes de cada municipi i, poder prestar el millor servei possible des de la Diputació.

El Govern Obert

Vídeo de la Xarxa d'Innovació Pública (XIP) d'explicació pedagògica sobre què és i el perquè del Govern Obert

See video
See video

Benvinguts a la Comunitat Virtual de Govern Obert de la Diputació de Barcelona

Benvinguts a la Comunitat virtual de Govern Obert de Barcelona. Creem aquest espai per tal de compartir, informar, donar a conèixer i comentar al voltant del Govern Obert en general i del projecte #dibaoberta de Govern Obert a la Diputació de Barcelona. Us animem a compartir, comentar i penjar els articles, reflexions, notícies o tot allò que considereu oportú que pugui enriquir el debat i enfortir les polítiques de Govern Obert.