#municipis

Els pressupostos municipals al web de Transparència del Govern català

El web del Govern català, ofereix un espai on es pot saber de manera visualment didàctica, els pressupostos dels municipis permetent la consulta, anàlisi i eines per comparar-los amb d'altres pressupostos.

Hi podeu accedir clicant Aquí

divendres
25
09:45h
Gener 2019

Jornada sobre retiment de comptes organitzada per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC)

Més enllà de la transparència, estratègia i política de retiment de comptes

dilluns
18
09:30h
Juny 2018

Jornada sobre Consultes Ciutadanes al món local


Les jornades Consultes ciutadanes. Democràcia sense intermediació, organitzades per l'Ajuntament de Barcelona, tindran lloc el dilluns 18 de juny de 9.30 del matí a 14.45 h del migdia al Laboratori d'Innovació Democràtica (Fabra i Coats, Carrer Sant Adrià, 20) i comptaran amb diferents experiències de ciutats que han dut a terme consultes ciutadanes locals

Les dades obertes de tots els municipis de la demarcació de Barcelona

Al nou portal de dades obertes de la Diputació de Barcelona hi pots trobar les dades obertes del 311 municipis de la demarcació.

Nou itinerari formatiu de participació ciutadana del Govern català per a tècnics i responsables de món local

La Secretaria de Transparència i Govern Obert del Govern coorganitza, anualment, amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), un itinerari formatiu adreçat al personal tècnic i responsables d’ajuntaments sobre les possibilitats i aspectes clau de la participació ciutadana per al món local dins del model de govern obert.

El Govern Obert al catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona

Govern Obert és la resposta a les demandes socials de canvi en la manera de governar i fer política, un canvi cultural intern i extern basat en
l’obertura, la transparència, la pedagogia i la implicació ciutadana.

Les dades de tots els municipis de la demarcació de Barcelona

Pots accedir a les dades de tots els municipis de la demarcació de Barcelona a través del directori de municipis de la Diputació de Barcelona. Telèfons, web, adreces i dades d'interès del municipi clicant Aquí

La Diputació de Barcelona fomenta la participació dels joves en les polítiques locals

El diputat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia, va presentar el passat dia 19 a l’espai Can Rius de Caldes de Montbui, la 35a Jornada de Polítiques Locals de Joventut: La transformació local des de la participació juvenil; una trobada que va aplegar prop de 200 tècnics locals de joventut, per compartir experiències municipals on el col·lectiu juvenil adopta un paper actiu i pren decisions per generar canvis en l’entorn.

dimarts
03
09:30h
Octubre 2017

2a Jornada tècnica - Dades obertes sobre patrimoni natural: com les podem oferir i aprofitar els municipis?

Dades obertes són aquelles que l'administració pública posa a disposició de la societat en formats fàcils de manipular i actualitzades per tal que qualsevol ciutadà o empresa pugui analitzar, reutilitzar i redistribuir-les, generant nous serveis. Això permet una administració pública més transparent alhora que aquestes dades generen valor econòmic a través de la gestió intel·ligent dels recursos.