#congres

El Govern Obert de la Diputació de Barcelona al Congrés de Govern Obert de Kiev

La passada setmana va tenir lloc a Kiev (Ucraïna), un Congrés sobre Govern Obert adreçat als alcaldes i alcaldesses de les principals ciutats d'Ucraïna. En el marc d'aquest Congrés, la Diputació de Barcelona, a través del seu responsable de Govern Obert, Carles Agustí, va exposar el seu programa DibaOberta, de desplegament del Govern Obert dins de la institució i d'ajuda per a desplegar el seu als 311 municipis de la demarcació.

Crònica de la presentació de #DibaOberta a l'Smart City Congress de Barcelona

Crònica - resum de la presentació de DibaOberta, el projecte de Govern Obert de la Diputació de Barcelona, al recent celebrat Smart City Congress de Barcelona

See video
See video

DibaOberta a l'Stand de la Diputació de Barcelona a l'Smart City Congress

El Govern Obert de la Diputació de Barcelona tindrà un paper destacat a l'stand que la institució tindrá a l'Smart City Congress de Barcelona que tindrà lloc del 13 al 15 de novembre a la Fira de Barcelona.

diumenge
25
16:00h
Novembre 2018

18a conferència OIDP: Democràcia directa i iniciativa ciutadana. Cap a un ecosistema de democràcia inclusiva

L'Organització Internacional de Democràcia Participativa (OIDP) organitza el seu Congrés anual aquest any a Barcelona:

Què és la conferència de l’OIDP?

Es tracta d'un esdeveniment anual que organitza en cada edició una ciutat sòcia de l’OIDP. En aquesta edició la ciutat amfitriona és Barcelona.

Quins són els temes?

Aquest any els temes són la democràcia directa, la iniciativa ciutadana i els ecosistemes de participació inclusiva. Aquí una descripció detallada de cadascun dels tres blocs temàtics. 

dimecres
24
09:00h
Octubre 2018

Big Data Congress Barcelona


El Big Data Congress és el congrés de referència sobre Big Data a Catalunya i el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin realitzant projectes en l’àmbit Big Data & Data Analytics.

Hashtag oficial: #CoEBigData18

Per més informació i inscripcions clicar Aquí

DibaOberta present a congressos internacionals

L’experiència del projecte #DibaOberta, impulsat per la Diputació de Barcelona, ha estat presentant al Cities Brasil i al 5th Arab Future Cities Summit. Aquest programa té com a objectiu el desplegament del Govern Obert a la corporació i, alhora, oferir ajuda als 311 municipis de la demarcació. 

El Congrés Cities Brasil, celebrat a la ciutat brasilera d’Uberlandia, ha reunit 500 experts de tot el món i els representants de les ciutats més importants del Brasil per parlar del futur de les ciutats i les metròpolis intel·ligents, en el marc de les Smart Cities.

dimecres
21
09:00h
Març 2018

Congrés de Govern Digital

El Congrés de Govern Digital és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital, enfront d’altres jornades, cicles de conferències o congressos de menor envergadura i d’un impacte més difús.

#DibaOberta al Congrés Internacional de Yinchuan (Ningxia, Xina)

Una delegació d’una quinzena de catalans entre empreses, experts i representants d’institucions, va assistir al Congrés sobre innovació i Smart cities recentment celebrat a la ciutat xinesa de Yinchuan (Ningxia, Xina). Més de 1.000 delegats, 300 d’ells de tot el món, es van donar cita a Yinchuan al Congrés on sota el títol “Smart City: Governance, life and industry” es van debatre els principals avenços i projectes a nivell mundial en aquest terreny.

divendres
16
09:00h
Juny 2017

XVII Conferència Internacional de l'Organització Internacional de Democràcia Participativa (OIDP) a Montreal

L'Organització Internacional de Democràcia Participativa (OIDP) convoca el seu Congrés anual que com sempre acollirà la ciutat que ostenta la Presidència de l'organització, en aquest cas Montreal (Quebec) per al proper 16 i fins el 19 de juny.